AkkuhuoltoAutohuolto ja -korjauksetAutonlasitDieselautotIlmastointihuoltoJarruhuolto ja -korjauksetLisälämmittimien huoltoLisäpalvelummePakoputkihuoltoPelti- ja kolarivauriotRenkaat ja vanteetValotVianetsintä
Bosch Car Service

JSL Autohuolto Oy

Valikko

Autonlasit

Autonlasit

Bosch Car Service -korjaamot tarjoavat kattavaa ja nopeaa asiantuntijahuoltoa kaikenmerkkisille autoille. Myös autonlasit kuuluvat valikoimaamme. Käänny puoleemme, jos lasiin on tullut kiveniskemä, lasi on rikottu tai lasit kaipaavat vaihtoa tai muuta huoltoa.

Kannattaako autonlasi vaihtaa vai korjata?

Jos kiveniskemä tai vastaava vaurio on alle kahden euron kolikon kokoinen, se voidaan yleensä korjata. Vaurio saa tällöin kuitenkin olla korkeintaan viiden senttimetrin päässä tuulilasin reunasta. Jos tuulilasi on vaurioitunut kuljettajan näkökentän kohdalta, korkeintaan noin 15 senttimetrin päästä ohjauspyörän keskikohdasta, tuulilasi on vaihdettava.

Autonlasivaurioissa ripeys on valttia

Pieni kiveniskemä voi laajeta nopeasti suureksi halkeamaksi. Jos autosi lasiin on tullut kiveniskemä, kannattaa siis toimia nopeasti ja korjauttaa lasi välittömästi.

Halkeama voi olla vaaraksi liikenteessä

Kannattaa muistaa, että huonokuntoinen tuulilasi voi vaikeuttaa keskittymistä liikenteessä ja heikentää näkyvyyttä varsinkin huonolla kelillä ja pimeällä ajettaessa. Katsastuksessa huonokuntoinen tuulilasi voi johtaa huomaukseen.

JSL Autohuolto Oy - Bosch Car Service autokorjaamo